Evijärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Evijärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset 29.11.2021

Ke 1.12.           klo 11–12         Välituntikahvila 8 lk, kirjastoluokka

klo 13.30         kirkkokuoro

klo 14                Ely:n jouluseurat kirkko, mukana Satu Kivisaari ja kirkkokuoro

To 2.12.           klo 15.30–17   sählykerho 1–2 lk, kirkonkylänsali

klo 17–18         sählykerho 3–6 lk, kirkonkylänsali

Pe 3.12.-La 4.12.                        Isoset ja Eija leireilee. Seuraava nuortenilta la 11.12. klo 18–21 kirkko

Pe 3.12.           klo 18                 Joulupolku

La 4.12.             klo 10–13         seurakunnan joulumyyjäiset virastolla (Kauppatie 1) ja pihassa. Puuroa, kahvia,                                                                    arpoja, joulukortteja, käsitöitä, elintarvikkeita, lapsille ongintaa.  Lähetystyön ja                                                                   diakoniatyön johtokunnat.

Su 5.12.           klo 10                 messu kirkko, Lainimo, Kentala

Ma 6.12.          klo 10               Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus ja seppeleenlaskut kirkosta striimattuna.                                                                           Evijärven itsenäisyyspäivän juhla n. klo 11.15 striimataan kirkosta. Striimausta voi                                                                 katsoa Evijärven seurakunnan Facebook-sivuilla. Osallistumaan pääsee myös                                                                         www.evijarvenseurakunta.fi nettisivujen kautta. Suosittelemme tilaisuuteen                                                                            osallistumista ensisijaisesti striimauksen kautta koronatilanteen vuoksi.

Ti 7.12.            klo 13.30          perhekerho kirkon lastenpaikassa

Ke 8.12.           klo 13                kirkkokuoro

To 9.12.           klo 11.30         Joulujuhla Pihlajarinteellä: hartaus, joululauluja ja kahvia- kuorolaisia mukana

klo 13.00         Joulujuhla Sopulassa