Alakoululaisille

Varhaisnuorisotyön tarkoituksena on tarjota mielekästä vapaa-ajan tekemistä 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille sekä tukea koteja ja kouluja kristillisessä kasvatuksessa. Kerhon ohjaamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Eijaan.

Kouluyhteistyö pitää sisällään päivänavauksia ja koulukirkot. Esikoululaiset käyvät keväällä tutustumassa kirkkoon ja seurakunta jakaa kaikille virsikirjat. Kouluunmenevien siunaus ja perhekirkko on keväällä.

Vuoden aikana järjestetään 10 vuotta täyttäville yhteinen syntymäpäiväjuhla, johon kutsutaan kaikki täyskympit henkilökohtaisesti.

Varhaisnuorten leirit on kesällä yhdessä Evijärven 4H:n ja Evijärven kunnan kanssa.

Varhaisnuorisotyön toimintaan kuuluvat myös erilaiset kerhot. Tällä hetkellä toimii sählykerhot.

Sählykerhot kirkonkylän alakoulun liikuntasalissa:

KESKIVIIKKONA klo 15.30-17.00 on 1-2 luokkalaisille sählykerho

TORSTAINA klo 16.30-17.30 on 3-6 luokkalaisille sählykerho.

Sählyyn tullaan vain terveenä !

Vanhemmille on WhatsApp ryhmät, laita Eijalle viestiä ja numerosi jos et vielä ole ryhmän jäsen. Ryhmä on vain kerhon tiedottamista varten.

Sählykerhoon tarvitset sisäpelikengät ja juomista. Seurakunnalla on mailoja ja maalivahdin varusteet. Käytämme suojalaseja, joita on muutamia. Omatkin saa hankkia.

Muista kerhoista tiedotetaan myöhemmin.

Lisätietoja varhaisnuorisotyöstä antaa nuorisotyönohjaaja

Eija Saarinen 044-322 6558.

Lasten kämmenet hiekalla ringissä.