Alakoululaisille

Varhaisnuorisotyön tarkoituksena on tarjota mielekästä vapaa-ajan tekemistä 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille sekä tukea koteja ja kouluja kristillisessä kasvatuksessa. Kerhon ohjaamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Eijaan.

Kouluyhteistyö pitää sisällään päivänavauksia ja koulukirkot. Esikoululaiset käyvät syksyllä tutustumassa kirkkoon. Kouluun menevien siunaus ja perhekirkko on syksyllä 2023.

Vuoden aikana järjestetään 10 vuotta täyttäville yhteinen syntymäpäiväjuhla, johon kutsutaan kaikki täyskympit henkilökohtaisesti.

Varhaisnuorten leirit ovat kesällä ja lomien aikaan.

Varhaisnuorisotyön toimintaan kuuluvat myös erilaiset kerhot. Tällä hetkellä toimii sählykerhot.

Sählykerhot kirkonkylän alakoulun  uudessa liikuntasalissa:

KESKIVIIKKONA klo 15.30-16.30 on 1-2 luokkalaisille sählykerho

TORSTAINA klo 15.30-16.30 on 3-6 luokkalaisille sählykerho.

Sählyyn tullaan vain terveenä !

Vanhemmille on WhatsApp ryhmät, laita Eijalle viestiä ja numerosi jos et vielä ole ryhmän jäsen. Ryhmä on vain kerhon tiedottamista varten.

Sählykerhoon tarvitset sisäpelikengät ja juomista. Seurakunnalla on mailoja ja maalivahdin varusteet. Käytämme suojalaseja, joita on muutamia. Omatkin saa hankkia.

Muista kerhoista tiedotetaan myöhemmin.

Lisätietoja varhaisnuorisotyöstä antaa nuorisotyönohjaaja

Eija Saarinen 040 1917297.

Lasten kämmenet hiekalla ringissä.