Nuoret ystävien kanssa viljapellolla rivissä. Kädet toistensa hartioilla.

Nuorisotyö

Nuortenillat ovat lauantaisin klo 18-21 ja kirkossa, päivämäärät ilmoitetaan erikseen kirkollisissa ja somessa.

Lisäksi vieraillaan kiinnostuksen mukaan lähialueiden nuorisotapahtumissa ja naapuriseurakuntien nuortenilloissa ja tehdään yhdessä retkiä sekä nuortenleirejä.

Facebookissa ja instagramissa saa tiedon parhaiten tapahtumista, tai laittamalla Eijalle viestin ja puhelinnumeron, niin liitän nuoren seurakunnan whatsapp ryhmään.

Seuraava isoskoulutusleiri on marraskuussa 25.11.-27.11.2022, kaksi leiriä on vielä kevät kaudella 2023. Leirit ovat yhteisiä Kauhavan alueen kanssa.

SYKSYN NUORTENILLAT

Lauantai 12.11. yhteinen Mega nuortenilta Kortesjärvellä klo 18-22. Kyyditys järjestetty joka alueelta. Ilmoittautumiset Eijalle 8.11. mennessä. 044-3226558.

(Lauantaina 19.11. ei ole nuortenilta, koska Turussa on Maata Näkyvissä ferstarit)

Lauantai 3.12. nuortenilta klo 18-21 Evijärven kirkko. Ilta vain rippikoululaisille ja isoskoulutuksessa oleville.

Lauantai 10.12. tulossa nuorten tapahtuma Kauhavan koulukeskus auditorio, mm. kls soittamassa. Aikataulu 19-22. Kyyditys järjestyy joka alueelta.

Lauantaina 17.12. nuortenilta klo 18-21 Evijärven kirkko.

Nuorisotyönohjaaja on keskikoululla kirjastoluokassa pitämässä välituntikahvilaa 8 luokkalaisille klo 11.15-12.00.

Instagramissa evijarvensrknuoret

Facebookissa Evijärven seurakunta

Lisätietoja Eija Saarinen p. 044-3226558

"Lasten ja nuorten keskuksen tavoitteena on lapsilähtöinen yhteiskunta ja kirkko, joissa jokainen lapsi ja nuori voi vaikuttaa itseään koskeviin asioihin, kukoistaa ja tulla kohdatuksi. Organisoimme vapaaehtoistoimintaa, järjestämme nuorille ja lapsille vaikuttamisen mahdollisuuksia ja koulutamme seurakuntien työntekijöitä". Evankelis-luterilaiset seurakunnat toimivat jäseninä.

Jos tunnet tarvitsevasi keskusteluapua, Nuortennetissä pystyt jutella luottamuksellisesti mistä tahansa aiheesta nimettömänä.

Nuoriso seisomassa kengän kärjet näkyvissä.