Nuoret ystävien kanssa viljapellolla rivissä. Kädet toistensa hartioilla.

Nuorisotyö

Nuortenillat ovat lauantaisin klo 18-21 ja kirkossa, päivämäärät ilmoitetaan erikseen kirkollisissa ja somessa.

Lisäksi vieraillaan kiinnostuksen mukaan lähialueiden nuorisotapahtumissa ja naapuriseurakuntien nuortenilloissa ja tehdään yhdessä retkiä sekä nuortenleirejä.

Facebookissa ja instagramissa saa tiedon parhaiten tapahtumista, tai laittamalla Eijalle viestin ja puhelinnumeron, niin liitän nuoren seurakunnan whatsapp ryhmään.

Isoskoulutus alkoi syksyllä. Tapaamisia on 1-2 kertaa kuukaudessa ja lisäksi yhteisiä isoskoulutusleirejä naapuriseurakuntien kanssa.

Seuraava isoskoulutusleiri on huhtikuussa 2022

RuskaGospel -tapahtuman järjestimme viimeistä kertaa 25.9.2021. Kiitos yhteisistä vuosista kaikille tekijöille ja talkoolaisille.

Lisätietoja löytyy http://www.ruskagospel.com

Kevään nuortenillat 2022

Seuraava nuortenilta on 26.2 klo 18-21

Lauantai nuortenilta 12.3 klo 18-21

Lauantai nuortenilta 19.3 klo 18-21

Lauantai nuortenilta 26.3  klo 18-21

Lauantai nuortenilta 9.4 klo 18-21

Lauantai nuortenilta 23.4 klo 18-21

Kesän toiminnasta ilmoitetaan erikseen.

Instagramissa evijarvensrknuoret

Facebookissa Evijärven seurakunta

Lisätietoja Eija Saarinen p. 044-3226558

"Lasten ja nuorten keskuksen tavoitteena on lapsilähtöinen yhteiskunta ja kirkko, joissa jokainen lapsi ja nuori voi vaikuttaa itseään koskeviin asioihin, kukoistaa ja tulla kohdatuksi. Organisoimme vapaaehtoistoimintaa, järjestämme nuorille ja lapsille vaikuttamisen mahdollisuuksia ja koulutamme seurakuntien työntekijöitä". Evankelis-luterilaiset seurakunnat toimivat jäseninä.

Jos tunnet tarvitsevasi keskusteluapua, Nuortennetissä pystyt jutella luottamuksellisesti mistä tahansa aiheesta nimettömänä.

Nuoriso seisomassa kengän kärjet näkyvissä.