Kuvassa urkupillit

Musiikkityö

Musiikkityön tehtävänä on seurakunnan musiikkielämän hoitaminen: jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, kuorojen toiminta, musiikkitapahtumat, kristillinen musiikkikasvatus.

Seurakunnan musiikkitoiminnasta vastaa kanttori Aira Kentala, joka johtaa seurakunnan kuoroja: kirkkokuoroa ja Kaverikuoroa. Kuorot palvelevat jumalanpalveluksissa sekä muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Virsilauluperinnettä pyritään pitämään yllä virsi-illoissa sekä kanttorin kouluvierailujen yhteydessä. Virsimerkkejä voi suorittaa opettajien avustuksella. Kanttori käy koululla kuuntelemassa ja jakamassa virsimerkit.

Musiikkitoimintaa seurakunnassa:

Kaverikuoro:
Seuraamme koronatilannetta. Ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Kirkkokuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 13 kirkossa. Uudetkin laulajat tervetulleita! Rohkeasti vain mukaan.

Tervetuloa mukaan!

Toivottaa Aira-kanttori