Avoin työpaikka Evijärven seurakunnassa

Evijärven seurakuntaan haetaan LASTENOHJAAJAA vakinaiseen työsuhteeseen 27 h viikkotyöajalla. Toimi otetaan vastaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.3.2020 alkaen. Lastenohjaajan tehtäviin kuuluu päiväkerhotyötä, perhetyötä ja päivähoitoyhteistyötä. Työhön sisältyy lapsille ja perheille suunnattujen tapahtumien ja jumalanpalvelusten suunnittelua ja toteutusta. Työtä on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Pätevyysvaatimuksena tehtävään on lapsi- ja perhetyön perustutkinto tai piispainkokouksen hyväksymä muu tehtävään soveltuva tutkinto tai koulutus. Palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 402 mukainen. Valitun tulee esittää ennen valinnan vahvistamista lääkärintodistus sekä lain edellyttämä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevältä. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika. Toimeen tullaan mahdollisesti jatkossa liittämään myös toimistotyötä ja asiakaspalvelua kirkkoherranvirastossa, jolloin toimesta tulee kokoaikainen. Kokemus toimistotyöstä ja hyvät ATK -taidot katsotaan hakijalle eduksi. Hakemukset 24.1.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen Evijärven seurakunta, Kirkkoneuvosto, kauppatie 1, 62500 Evijärvi tai sähköpostitse osoitteeseen laura.lahdensuo@evl.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 5. Lisätietoja antaa vs. kirkkoherra Laura Lahdensuo, puh. 044 5144 556.