Evijärven seurakunnan leikkipaikan avajaiset ti 16.11. klo 17

Leikkipaikka kirkon kupeessa
Evijärven seurakunnan leikkikentän uudistustyöt Pappilankujalla ovat valmistuneet ja leikkikenttä on taas leikkimistä varten käytössä. Uudistuksessa leikkitelineistä liukumäki ja kiipeilyteline uusittiin. Alueen turvahiekka on vaihdettu, leikkimökkiä korjattu ja aluetta muutenkin siistitty ja ajanmukaistettu. Leikkikentän uudistustyöt on tehty vapaaehtoisvoimin. Yhteistyötä seurakunnalla on projektissa ollut Järviseudun ammatti-instituutin ja Evijärvi-seuran kanssa.
Päiväkerholaiset toimivat leikkikentän testiryhmänä ja kutsuvat kaikkia uudistuneen alueen avajaisiin tiistaina 16.11. klo 17.
Avajaisissa on leikkiä, päiväkerholaisten pientä ohjelmaa ja makkaranpaistoa.
Evijärven seurakunnassa toimii kaksi päiväkerhoryhmää. Kerhot kokoontuvat Evijärven kirkon lasten ja nuorten paikassa. Leikkikenttä kirkon vieressä tulee olemaan ahkerassa käytössä kerholaisten toimesta. Lapsia kerhoissa on mukana yhteensä 18.