Evijärven seurakunnan korona-ajantiedote 3.12.2021

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston määräämät kokoontumisrajoitukset 6.12.2021-5.1.2022 ja Lapuan hiippakunnan korona-ajan ohje seurakunnille 3.12.2021.

Evijärven seurakunnan tilaisuuksissa noudatetaan turvaohjeita: tilaisuuksiin voi osallistua vain ilman flunssaoireita sekä huomioimalla turvavälit, käsihygienian ja vahvan kasvomaskisuosituksen.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto 3.12.2021 antaman määräyksen mukaan yli 50 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa on kielletty 6.12.2021.-5.1.2022 välisen ajan. Lapuan hiippakunnan tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan uskonnollisiin tilaisuuksiin voidaan kuitenkin ottaa 1/3 tilan maksimihenkilömäärästä.

Evijärven kirkossa jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa henkilömäärärajoitus on 150. Jumalanpalvelukset striimataan Evijärven seurakunnan Facebook-sivujen kautta ja ne ovat kuultavissa myös verkkokirkkolähetyksen kautta.

Itsenäisyyspäivänvietto 6.12.2021 toteutetaan suunnitellusti klo 10 jumalanpalvelus kirkossa, seppelelasku sankarihautausmaalla ja juhla kirkossa. Suosittelemme osallistumista striimauksen välityksellä.

Kauneimmat joululaulut – yhteislaulutilaisuudet ja konsertit kuuluvat max. 50 hlö rajoitettaviin tilaisuuksiin. Ne on kuitenkin mahdollista järjestää ilman kokoontumisrajoitusta, jos kaikilta yli 16-vuotiailta osallistujilta edellytetään ja tarkistetaan koronapassi.

Kauneimmat joululaulut kirkossa ja striimattuna Evijärven seurakunnassa 12.12.2021:

Su 12.12. klo 10 Jumalanpalvelus, jossa lauletaan Kauneimmat joululaulut-vihkosesta. Päiväkerholaiset avustamassa. Osallistujamäärä kirkossa rajattu 150hlö. Tilaisuus striimataan.

Su 12.12. klo 17 ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN. Osallistujamäärä kirkossa rajattu 50hlö. Tilaisuuteen osallistuminen EI edellytä koronapassin esittämistä. Ilmoittautumiset kirkkoherranvirastoon puh. 045 117 9550 ja sähköpostilla evijarvensrk(a)evl.fi. Tilaisuus striimataan.

Su 12.12. klo 19 KORONAPASSILLINEN TILAISUUS, jokaisen yli 16-vuotiaalta osallistujan on esitettävä koronapassi kirkkoon saapuessa. Koronapassin käytöstä johtuen käytössä ei ole osallistujamäärärajoitusta. Tilaisuudessa laulaa Seija Rankinen.

Kauneimmat joululaulut – vihkosia on jaossa kirkkoherranviraston (Kauppatie 1) hartausseimen luona. Striimauksen (klo 10 tai klo 17) kautta osallistuessasi voit noutaa vihkosen halutessasi etukäteen. Vihkosesta löydät myös lisätiedot Kauneimmat joululaulut – keräyksestä maailman lasten hyväksi.