Siunattua pääsiäisen juhlaa !

Juhlimme!

Psalmin 16 sanat antavat meille lupauksen täyteisen viestin tähän päivään ja tulevaan: ”Sinä osoitat minulle elämän tien.” (Ps. 16:11).

Elämme Kristuksen kärsimyksen ja ylösnousemusjuhlan tänä vuonna poikkeavissa oloissa koronatilanteen vuoksi, mutta tärkein kirkollinen juhla-aika saapuu silti.

Hiljainen viikko valmistaa ja vie meidät suurta pääsiäisjuhlaa kohti. Hiljennymme Jeesuksen kärsimyksen ja Jumalan rakkauden äärelle. Seuraamme Jeesusta ristin tiellä. Pitkäperjantaina Jeesus kuoli ristillä sovittaen syntimme.

Pääsiäisaamuna lähti tyhjältä haudalta liikkeelle iloviesti: ”Jeesus on noussut kuolleista!” Meille on annettu ilo ja toivo. Elämä voittaa! Pääsiäisen riemu jatkuu. Juhlimme pelastuksen pääsiäistä!

Siunattua hiljaista viikkoa ja pääsiäisen juhlaa!

Kristus on ylösnoussut!

Minna Lainimo, vt. kirkkoherra