Virkatodistuksen, sukuselvityksen ja sukututkimuksen tilaus

Evijärven seurakunta kuuluu Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisteriin. Tämä tarkoittaa sitä, että aluekeskusrekisterin Seinäjoen toimipiste hoitaa osan aiemmin kirkkoherranvirastolle kuuluneista tehtävistä, kuten kirkollisten toimitusten rekisteröinnit sekä ylläpitää kirkon jäsenrekisteriä. Aluerekisterikeskuksesta voi tilata mm. virkatodistukset, sukuselvitykset ja -tutkimukset sekä avioliiton esteiden tutkinnan.

Virkatodistustilaukset tehdään numerosta 041 730 2591 tai sähköpostitse osoitteesta luovutus.akrlapua@evl.fi

Muut asiat numerosta 041 730 2588 tai sähköpostitse osoitteessa aluekeskusrekisteri.akrlapua@evl.fi

Verkossa on mahdollista hoitaa avioliiton esteiden tutkinnan osoitteessa www.esteidentutkinta.fi sekä liittyä kirkon jäseneksi osoitteessa www.liitykirkkoon.fi.

Evijärven seurakunnan kirkkoherranvirasto hoitaa edelleen kaste-, vihki- ja hautaustoimitusten aika-, henkilö- ja tilavaraukset numerosta 045 117 9550.