Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön tarkoituksena on tarjota mielekästä vapaa-ajan tekemistä 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille sekä tukea koteja ja kouluja kristillisessä kasvatuksessa. Kerhon ohjaamisesta tai Pyhäkoulun pitämisestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Eijaan.

Kouluyhteistyö pitää sisällään päivänavauksia ja koulukirkot. Esikoululaiset käyvät keväällä tutustumassa kirkkoon ja seurakunta jakaa kaikille virsikirjat.

Kouluunmenevien siunaus ja perhekirkko on keväällä.

Pyhäkoulun tehtävänä on kasteopetuksen antaminen alle kouluikäisille ja varhaisnuorille sekä kodin kristillisen kasvatuksen tukeminen.

Vuoden aikana järjestetään 10 vuotta täyttäville yhteinen syntymäpäiväjuhla, johon kutsutaan henkilökohtaisesti.

Varhaisnuorten leirit on kesällä  yhdessä Evijärven 4H:n ja Evijärven kunnan kanssa.

Varhaisnuorisotyön toimintaan kuuluvat myös erilaiset kerhot:

Sählykerhot kirkonkylän alakoulun liikuntasalissa mutta nyt tauolla.

Tammikuussa arvioidaan tilannetta uudelleen.

(Tiistaisin kello 16-17.30 pelaavat 4-6 luokat ja

Torstaisin kello 18.00-19.30 pelaavat 1-3 luokat.)

Sählyyn tullaan vain terveenä !

Molempien kerhojen vanhemmille on WhatsApp ryhmä, laita Eijalle viestiä ja numerosi jos et vielä ole ryhmän jäsen. Ryhmä on vain kerhon tiedottamista varten.

Mukaan tarvitset sisäpelikengät ja juomista. Seurakunnalla on mailoja ja maalivahdin varusteet. Käytämme suojalaseja, joita on muutamia. Omatkin saa hankkia.

Muista kerhoista tiedotetaan myöhemmin.

(sivu päivitetty 15.12.2020)

Lisätietoja varhaisnuorisotyöstä antaa nuorisotyönohjaaja

Eija Saarinen 044-322 6558.

Hyvää ja Siunauttua Joulunaikaa. T. Eija