Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön tarkoituksena on tarjota mielekästä vapaa-ajan tekemistä 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille sekä tukea koteja ja kouluja kristillisessä kasvatuksessa. Kerhon ohjaamisesta tai Pyhäkoulun pitämisestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Eijaan.

Kouluyhteistyö pitää sisllään päivänavauksia ja koulukirkot. Esikoululaiset käyvät keväällä tutustumassa kirkkoon ja seurakunta jakaa kaikille virsikirjat.

Pyhäkoulun tehtävänä on kasteopetuksen antaminen alle kouluikäisille ja varhaisnuorille sekä kodin kristillisen kasvatuksen tukeminen.

Syyskauden aikana järjestetään 10 vuotta täyttäville yhteinen syntymäpäiväjuhla.

Varhaisnuorten leiri on kesällä juhannusviikolla yhdessä Evijärven 4H:n ja Evijärven kunnan kanssa.

Tulossa perheiden jouluaskarteluilta torstaina 21.11.2019 Keskikoulun ruokasalissa, klo 17-19.

Varhaisnuorisotyön toimintaan kuuluvat myös erilaiset kerhot:

Sählykerhot kirkonkylän alakoulun liikuntasalissa TIISTAISIN:

Kello 17.00-17.45 pelaavat 4-6 luokat ja 17.45-18.30 pelaavat 1-3 luokat.

Molempien kerhojen vanhemmille on WhatsApp ryhmä, laita Eijalle viestiä ja numerosi jos et vielä ole ryhmän jäsen. Ryhmä on vain kerhon tiedottamista varten.

Mukaan tarvitset sisäpelikengät ja juomista. Seurakunnalla on mailoja ja maalivahdin varusteet. Käytämme suojalaseja, joita on muutamia. Omatkin saa hankkia.

Muista kerhoista tiedotetaan myöhemmin syksyllä.

(sivu päivitetty 19.9.2019)

Lisätietoja varhaisnuorisotyöstä antaa nuorisotyönohjaaja

Eija Saarinen 044-322 6558.