Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön tarkoituksena on tarjota mielekästä vapaa-ajan tekemistä 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille sekä tukea koteja ja kouluja kristillisessä kasvatuksessa.

Kouluyhteistyö pitää sisllään päivänavauksia ja koulukinkerit. Esikoululaiset käyvät keväällä tutustumassa kirkkoon ja seurakunta jakaa kaikille virsikirjat.

Pyhäkoulun tehtävänä on kasteopetuksen antaminen alle kouluikäisille ja varhaisnuorille sekä kodin kristillisen kasvatuksen tukeminen.

Syyskauden aikana järjestetään 10 vuotta täyttäville seurakuntatalolla yhteinen syntymäpäiväjuhla.

Varhaisnuorten leiri on kesällä yhdessä Evijärven 4H:n ja Evijärven kunnan kanssa.

Varhaisnuorisotyön toimintaan kuuluvat myös erilaiset kerhot:

Toiminta ja elokuvakerho särkikylän koululla alkaa Tammikuun 2018 alussa. Kerhossa tehdään toiminnallisia juttuja, pelaillaan ja teemme videoita.

Sählykerhot kirkonkylän alakoulun liikuntasalissa.

Keskiviikkoisin 0-2lk klo 16.30-17.30. Myös eskarilaiset saavat tulla jos joku aikuinen on mukana. Torstaisin 3-6lk klo 16.15-17.15. Molempien kerhojen vanhemmille on WhatsApp ryhmä, laita Eijalle viestiä ja numerosi jos et vielä ole ryhmän jäsen. Ryhmä on vain kerhon tiedottamista varten.

Mukaan tarvitset sisäpelikengät ja juomista. Seurakunnalla on mailoja ja maalivahdin varusteet. Käytämme suojalaseja, joita on muutamia. Omatkin saa hankkia.

Peli ja oloillat seurakuntatalon kellarissa joka toinen torstai (parillisilla viikoilla) kello 17.00-19.00. Seuraava on 16.11.2017, 30.11., vuoden viimeinen on 14.12. Jatkuu taas tammikuussa 2018.

Iltoihin voi tulla 4. luokasta ylöspäin. Illoissa saa vain olla ja hengailla sekä pelailla kaverien kanssa.

Lisätietoja varhaisnuorisotyöstä antaa nuorisotyönohjaaja

Eija Saarinen 044-322 6558.