Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön tarkoituksena on tarjota mielekästä vapaa-ajan tekemistä 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille sekä tukea koteja ja kouluja kristillisessä kasvatuksessa.

Kouluyhteistyö pitää sisllään päivänavauksia ja koulukinkerit. Esikoululaiset käyvät keväällä tutustumassa kirkkoon ja seurakunta jakaa kaikille virsikirjat.

Pyhäkoulun tehtävänä on kasteopetuksen antaminen alle kouluikäisille ja varhaisnuorille sekä kodin kristillisen kasvatuksen tukeminen.

Syyskauden aikana järjestetään 10 vuotta täyttäville seurakuntatalolla yhteinen syntymäpäiväjuhla.

Varhaisnuorten leiri on kesällä.

Varhaisnuorisotyön toimintaan kuuluvat myös erilaiset kerhot:

Toiminta ja elokuvakerho särkikylän koululla (aika päivitetään syyskuun 2017 alussa) Kerho on 3-6 luokkalaisille. Kerhossa tehdään toiminnallisia juttuja, pelaillaan ja teemme videoita. Kerho on joka toinen torstai parillisilla viikoilla. Kerhoon mukaan eväät.

Sählykerhot kirkonkylän alakoulun liikuntasalissa jatkuu syksyllä 2017. Tiedotetaan kun vuorot ovat selvillä.

Mukaan tarvitset sisäpelikengät ja juomista. Seurakunnalla on mailoja ja maalivahdin varusteet. Käytämme suojalaseja, joita on muutamia. Omatkin saa hankkia.

Lisätietoja varhaisnuorisotyöstä antaa nuorisotyönohjaaja Eija Saarinen