Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön tarkoituksena on tarjota mielekästä vapaa-ajan tekemistä 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille sekä tukea koteja ja kouluja kristillisessä kasvatuksessa.

Kouluyhteistyö pitää sisllään päivänavauksia ja koulukirkot. Esikoululaiset käyvät keväällä tutustumassa kirkkoon ja seurakunta jakaa kaikille virsikirjat.

Pyhäkoulun tehtävänä on kasteopetuksen antaminen alle kouluikäisille ja varhaisnuorille sekä kodin kristillisen kasvatuksen tukeminen.

Syyskauden aikana järjestetään 10 vuotta täyttäville seurakuntatalolla yhteinen syntymäpäiväjuhla.

Varhaisnuorten leiri on kesällä yhdessä Evijärven 4H:n ja Evijärven kunnan kanssa.

Varhaisnuorisotyön toimintaan kuuluvat myös erilaiset kerhot:

Toimintaa puuhastelua kerho särkikylän koululla torstaisin kello 12.30-14.30. Kerhossa tehdään toiminnallisia juttuja, pelaillaan ja muuta mukavaa. Kerhopäivät ovat: 11.1, 18.1, 25.1, 1.2, 8.2, 15.2, (22.2. ja 1.3 ei ole kerhoa), 8.3, 15.3, ja viimeinen on 22.3. Kerhossa tulee olla mukana omat eväät.

Sählykerhot kirkonkylän alakoulun liikuntasalissa.

Keskiviikkoisin 0-2lk klo 16.30-17.30. Myös eskarilaiset saavat tulla jos joku aikuinen on mukana. Torstaisin 3-6lk klo 16.15-17.15. Molempien kerhojen vanhemmille on WhatsApp ryhmä, laita Eijalle viestiä ja numerosi jos et vielä ole ryhmän jäsen. Ryhmä on vain kerhon tiedottamista varten.

Mukaan tarvitset sisäpelikengät ja juomista. Seurakunnalla on mailoja ja maalivahdin varusteet. Käytämme suojalaseja, joita on muutamia. Omatkin saa hankkia.

Lisätietoja varhaisnuorisotyöstä antaa nuorisotyönohjaaja

Eija Saarinen 044-322 6558.