Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön tarkoituksena on tarjota mielekästä vapaa-ajan tekemistä 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille sekä tukea koteja ja kouluja kristillisessä kasvatuksessa. Kerhon ohjaamisesta tai Pyhäkoulun pitämisestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Eijaan.

Kouluyhteistyö pitää sisllään päivänavauksia ja koulukirkot. Esikoululaiset käyvät keväällä tutustumassa kirkkoon ja seurakunta jakaa kaikille virsikirjat.

Pyhäkoulun tehtävänä on kasteopetuksen antaminen alle kouluikäisille ja varhaisnuorille sekä kodin kristillisen kasvatuksen tukeminen.

Syyskauden aikana järjestetään 10 vuotta täyttäville seurakuntatalolla yhteinen syntymäpäiväjuhla.

Varhaisnuorten leiri on kesällä juhannusviikolla yhdessä Evijärven 4H:n ja Evijärven kunnan kanssa, 18.-20.6.2019 Kokkolahdessa.

Tulossa äitienpäivä askarteluilta 9.5.2019.

Varhaisnuorisotyön toimintaan kuuluvat myös erilaiset kerhot:

Särkikylän koululla jatkuu helmikuun 2019 aikana kerho torstaisin klo 12.30-14.30. Kerhossa tehdään pienoismalleja.

Kirkonkylän pienoismallikerho ei jatku.

Sählykerhot kirkonkylän alakoulun liikuntasalissa.

Molempien kerhojen vanhemmille on WhatsApp ryhmä, laita Eijalle viestiä ja numerosi jos et vielä ole ryhmän jäsen. Ryhmä on vain kerhon tiedottamista varten.

Mukaan tarvitset sisäpelikengät ja juomista. Seurakunnalla on mailoja ja maalivahdin varusteet. Käytämme suojalaseja, joita on muutamia. Omatkin saa hankkia.

Lisätietoja varhaisnuorisotyöstä antaa nuorisotyönohjaaja

Eija Saarinen 044-322 6558.