Nuorisotyö

Nuortenillat ovat lauantaisin klo 18-21 ja kirkossa.

Lisäksi vieraillaan kiinnostuksen mukaan lähialueiden nuorisotapahtumissa ja naapuriseurakuntien nuortenilloissa ja tehdään yhdessä retkiä. Nuortenilloista ilmoitetaan tarkemmin kirkollisissa.

Facebookissa ja instagramissa tiedon saa parhaiten, tai laittamalla Eijalle viestin ja puhelinnumeron, niin liitän nuoren seurakunnan whatsapp ryhmään.

Nuortenillat ja leirit syksy 2020

NUORTENILLAT ON TÄLTÄ VUODELTA TAUOLLA.

Seuraava nuortenilta on 9.1.2021. Katsotaan Uusi Alku Tapahtuman Live striimausta.

NUORTEN SÄHLY TAUOLLA.

Tammikuussa arvioidaan tilannetta uudelleen. (Nuorten sählyvuoro on tiistaisin kirkonkylän salissa klo 15.00-16.00. Aikuiskaveria etsitään kaveriksi ? Saa ilmiantaa itsensä Eijalle)

Isoskoulutus alkoi syksyllä. Tapaamisia on 1-2 kertaa kuukaudessa ja lisäksi yhteisiä isoskoulutusleirejä naapuriseurakuntien kanssa.

RuskaGospel -tapahtumaa järjestämme yhdessä Kauhavan alueen seurakuntien nuorisotyön kanssa. Tapahtuma on seuraavan kerran 25.9.2021 Anssin Jussin Areenalla ja Härmän kuntokeskuksessa Ylihärmässä. Lisätietoja löytyy http://www.ruskagospel.com

Evijärven seurakunnan nuorisotyö löytyy myös Facebookista Evijärven nuori seurakunta varhaisnuoret ja nuoret,

Instagramissa evijarvensrknuoret

Perinteisesti saat yhteyttä p. 044-3226558 tai eija.saarinen(at)evl.fi.

(päivitetty 15.12.2020)

Hyvää ja siunattua Joulunaikaa ! t. Eija