Nuorisotyö

Nuortenillat ovat lauantaisin klo 18-21 ja kirkossa, päivämäärät ilmoitetaan erikseen.

Lisäksi vieraillaan kiinnostuksen mukaan lähialueiden nuorisotapahtumissa ja naapuriseurakuntien nuortenilloissa ja tehdään yhdessä retkiä. Nuortenilloista ilmoitetaan tarkemmin kirkollisissa.

Facebookissa ja instagramissa tiedon saa parhaiten, tai laittamalla Eijalle viestin ja puhelinnumeron, niin liitän nuoren seurakunnan whatsapp ryhmään.

Nuortenillat

Seuraava nuortenilta on 15.1.2022 lauantaina klo 18-21, kirkossa.

Isoskoulutus alkoi syksyllä. Tapaamisia on 1-2 kertaa kuukaudessa ja lisäksi yhteisiä isoskoulutusleirejä naapuriseurakuntien kanssa.

Seuraava isoskoulutusleiri on 3.-4.12.2021

RuskaGospel -tapahtuman järjestimme viimeistä kertaa 25.9.2021. Kiitos yhteisistä vuosista kaikille tekijöille ja talkoolaisille.

Lisätietoja löytyy http://www.ruskagospel.com

Evijärven seurakunnan nuorisotyö löytyy myös Facebookista Evijärven nuori seurakunta varhaisnuoret ja nuoret,

Instagramissa evijarvensrknuoret

Perinteisesti saat yhteyttä p. 044-3226558 tai eija.saarinen(at)evl.fi.

(päivitetty 18.12.2021)