Nuorisotyö

Nuortenillat ovat lauantaisin klo 18-21 ja kirkossa.

Lisäksi vieraillaan kiinnostuksen mukaan lähialueiden nuorisotapahtumissa ja naapuriseurakuntien nuortenilloissa ja tehdään yhdessä retkiä. Nuortenilloista ilmoitetaan tarkemmin kirkollisissa.

Facebookissa ja instagramissa tiedon saa parhaiten, tai laittamalla Eijalle viestin ja puhelinnumeron, niin liitän nuoren seurakunnan whatsapp ryhmään.

Nuortenillat

Seuraavat nuortenilat on 13.2.2021, 20.2., 20.3., loppukevät tiedotetaan myöhemmin.

NUORTEN SÄHLY tiistaisin kirkonkylän salissa klo 15-16. Tullaan vain terveenä !

Isoskoulutus alkoi syksyllä. Tapaamisia on 1-2 kertaa kuukaudessa ja lisäksi yhteisiä isoskoulutusleirejä naapuriseurakuntien kanssa.

RuskaGospel -tapahtumaa järjestämme yhdessä Kauhavan alueen seurakuntien nuorisotyön kanssa. Tapahtuma on seuraavan kerran 25.9.2021 Anssin Jussin Areenalla ja Härmän kuntokeskuksessa Ylihärmässä. Lisätietoja löytyy http://www.ruskagospel.com

Evijärven seurakunnan nuorisotyö löytyy myös Facebookista Evijärven nuori seurakunta varhaisnuoret ja nuoret,

Instagramissa evijarvensrknuoret

Perinteisesti saat yhteyttä p. 044-3226558 tai eija.saarinen(at)evl.fi.

(päivitetty 12.2.2021)