Musiikkityö

Musiikkityön tehtävänä on seurakunnan musiikkielämän hoitaminen: jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, kuorojen toiminta, musiikkitapahtumat, kristillinen musiikkikasvatus.

Seurakunnan musiikkitoiminnasta vastaa kanttori Aira Kentala, joka johtaa seurakunnan kuoroja: kirkkokuoroa ja Kaverikuoroa. Kuorot palvelevat jumalanpalveluksissa sekä muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Virsilauluperinnettä pyritään pitämään yllä virsi-illoissa sekä kanttorin kouluvierailujen yhteydessä. Virsimerkkejä voi suorittaa opettajien avustuksella. Kanttori käy koululla kuuntelemassa ja jakamassa virsimerkit.

Musiikkitoimintaa seurakunnassa:

• Kaverikuoro
    KAVERIKUORON HARJOITUKSET KIRKOSSA KESKIVIIKKOISIN 17:00 – 17:45

21.10., 28.10., 4.11., 11.11., 18.11., 25.11., 2.12., 9.12.

SU 13.12. klo 10:00 Lasten kauneimmat joulu-laulut, Kaverikuoron Lucia.

Paikalle klo 9:30 pukujen pukemista varten.

TERVETULOA MUKAAN  😊

toivottaa Aira-kanttori

• Kirkkokuoro kokoontuu keskiviikkoisin 19-20.30 kirkossa. Uudetkin laulajat tervetulleita! Rohkeasti vain mukaan.