Musiikkityö

Musiikkityön tehtävänä on seurakunnan musiikkielämän hoitaminen: jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, kuorojen toiminta, musiikkitapahtumat, kristillinen musiikkikasvatus.

Seurakunnan musiikkitoiminnasta vastaa kanttori Aira Kentala, joka johtaa seurakunnan kuoroja: kirkkokuoroa ja Kaverikuoroa. Kuorot palvelevat jumalanpalveluksissa sekä muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Virsilauluperinnettä pyritään pitämään yllä virsi-illoissa sekä kanttorin kouluvierailujen yhteydessä. Virsimerkkejä voi suorittaa opettajien avustuksella. Kanttori käy koululla kuuntelemassa ja jakamassa virsimerkit.

Musiikkitoimintaa seurakunnassa:

• Kaverikuoro kokoontuu kouluilla, päivämäärät ilmoitetaan erikseen.  Keskiviikkoisin kirkonkylän ala-koululla klo 11.30-12.00 ja torstaisin Särkikylän koululla klo 11.15-11.45.  Kaikki kouluikäiset tervetuloa yhdessä laulamaan. Seuratkaa kirkollisia ilmoituksia.
  • Kirkkokuoro kokoontuu keskiviikkoisin 19-20.30 seurakuntatalossa. Uudetkin laulajat tervetulleita! Rohkeasti vain mukaan.