Lapsityö

Seurakuntamme lapsityön keskeisimmät työmuodot ovat päivä- ja perhekerhotyö.

Päiväkerhotyö on kasteopetusta, joka tukee perheiden kristillistä kasvatusta. Kerhot tarjoavat monipuolista toimintaa 4-5-vuotiaille lapsille. Päiväkerhon ohjelmaan sisältyy hartaus, erilaista toimintaa mm. askartelua, laulua, leikkiä, liikuntaa ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Ohjelma suunnitellaan ja toteutetaan lapsen kehitystä ja hyvinvointia silmällä pitäen. Kerho kokoontuu kerran viikossa ja kerhoaika on klo 9-11.30.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka. Kerho kokoontuu torstaisin klo 9.30-11.30 seurakuntatalossa. Toimintatuokio alkaa klo 10. Perhekerhon toimintaan kuuluu yhdessä hiljentyminen, lauluja ja leikkejä, askartelua jne. sekä välipalatuokio. Seurakunta tarjoaa kahvin/mehun, muun syötävän jokainen tuo itse. Kerhoon voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista – silloin kuin teille sopii.

Päivä- ja perhekerhosta saa lisätietoja puh. 040 016 4787 / lastenohjaaja Marjo Kultalahti.

Evijärven seurakunnan päiväkerhotyö täytti 40 vuotta. 5.2.2017 messun yhteydessä otettiin käyttöön Elina Förstin maalaama kastetaulu.

Kastetaulu