Kirkolliset ilmoitukset

Ma, ke ja to klo 10.00 – 14.00 Taukotupa auki

Su 29.11. klo 10.00 Hoosianna-messu, Lahdensuo, Kentala, Kirkkokuoro.  Noudatamme Evijärvellä suositeltua 5o hengen kokoontumisrajoitusta. Jumalanpalvelus on kuunneltavissa nettiradiosta, suora linkki löytyy seurakunnan nettisivulta osoitteessa www.evijarvenseurakunta.fi.

Klo 14.00 Rauhanyhdistyksen seurat kirkossa.

Ma 30.11. klo 10 puuro Taukotuvalla18.00 Raamattu ja Keskustelupiiri Arja ja Aimo Kaskella.

Ti 1.12. klo 13.30 Perhekerho kirkon lastenpaikassa (käynti tapulinpuoleisesta ovesta).

Varhaisnuorisotyö: Sählyt on peruttu, koulukeskuksen sisäliikuntatila on suljettu toistaiseksi.

Nuorisotyö: Nuortenilta la 5.12. kirkossa klo 18-22, sitä ennen klo 16 alkaen valmistelemme tuotteita RuskaGospelin hyväksi joulumyyjäisiin – kaikki kiinnostuneet tervetuloa. Myyjäisiin 12.12 saa ilmoittautua Eijalle talkoolaiseksi.

Seurakunnassa noudatetaan Evijärvellä suositeltavaa 50 hengen kokoontumisrajoitusta. Kaikissa seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa on voimassa vahva suositus kasvomaskien käyttöön. Seurakuntalaisia pyydetään varautumaan omilla kasvomaskeilla. Tilaisuuksiin ei tule osallistua, jos on pieniäkin sairastumiseen viittavia oireita.