Kirkolliset ilmoitukset viikoille 51 ja 52

Su 24.12. klo 15 Jouluaaton kirkko. Matti Aho, Kentala. Musiikissa Taina Aho, Taru ja Iiro Kunnari.

Ma 25.12. klo 8 Joulukirkko. Paavola ,Kentala ,Kirkkokuoro

Ti 26.12. klo 12 Tapaninpäivän messu kirkossa. Paavola ,Kentala , Riina Luomansuu viulu.

Su 31.12. klo 10 Jumalanpalvelus kirkossa, Paavola, Veera Konttila.

Ma   1.1. klo 10 Messu kirkossa, Paavola, Konttila

Kirkkoherranvirasto suljettu 22.-27.12.

Tulossa: 6.1.2018 Evankelinen talvipäivä Evijärvellä, Messu kirkossa klo 10, Ari Juupaluoma, Paavola, Kaisa Kangastupa, musiikkia Vaeltajat, kirkkokahvit srk-talolla ja Evankeliumijuhla, mukana Juupaluoma, Paavola, Vaeltajat, Markku Peltola ja Raimo ”Musti” Lähteenmaa.

Musiikki: KIITOS kirkkokuorolaisille ja Kaverikuorolaisille J Aira.

Diakoniatyö kiittää teitä lähimmäispalvelijat, taukotuvan vapaaehtoiset, perjantairuokailun toteuttajat ja muut vapaaehtoiset, ilman teitä työmme ei onnistuisi. Hyvää joulunaikaa ja siunausta vuodelle 2018.

Seurakunta jakaa joululehden Joulusanoma kaikille kotona-asuville 80-vuotiaille ja iäkkäämmille.

Lapsityö kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa jokaisen jouluun iloa ja valoa!

Varhaisnuorisotyö ja Nuorisotyö: Kerhot ja toiminta jatkuu vko 3. Retki Uusi Alku nuorten loppiaistapahtumaan Lempäälään, sitovat ilmoittautumiset 31.12. netinkautta ja osoite on http://www.kauhavanseurakunta.fi/ilmoittautumiset/, mm. kls, twelve24, mikaveli yms. Muut tiedot toiminnasta ja kerhoista löytyy seurakunnan nettisivuilta.

Kastettu : Eero Väinö Vesteri Kultalahti.

Evijärven seurakunta toivottaa kaikille rauhallista ja Siunattua Joulua sekä onnellista Uutta vuotta 2018 !