Kirkolliset ilmoitukset viikoille 26 ja 27

To 28.6. klo 19 Kristittyjen yhteinen ilta srk-talolla, Raamattuopetus Ina Steyn (Etelä-Afrikka/ Iso-Britannia), Paavola, Keto, Joensuu. Yhteislaulut Viisikielisestä, kahvitus klo 18.30 Israel-työn hyväksi.

La 30.6. klo 10-15 Lähetysarpajaiset Evijärven markkinoilla, Taukotupa auki markkinoilla.

Su 1.7. klo 10 Messu kirkossa, Paavola, Mäkelä. Klo 13 Laulu- ja makkaranpaistotilaisuus Kivijärven nuorisoseurantalolla, Paavola, Mäkelä, Suvilinnun lauluvihko omaksi!.

To 5.7. klo 19 Laulu- ja makkkaranpaistoilta Haapijärvenkylässä Vasikkaniemen kodalla (uimaranta), Sadesäällä metsästysmajalla, Paavola, Kangastupa.

Su 8.7. klo 11 Ruumissaaren kesäkirkko, Paavola, Kangastupa, laulumoniste jaossa, kuljetus Sillankorvasta, Kesäasukkaiden kirkkopyhä.

Arpajaisvoittoja markkinoille otetaan vastaan srk-talolla to 28.6. klo 18.30 asti. Arvat 2 euroa, kaikki voittaa!.

Kastettu: Lilja Onerva Hinkka, Vieno Elli Lyydia Lehto

Kuollut: Erkki Antero Pesonen 79 v.