Kirkolliset ilmoitukset viikoille 26 ja 27

To 29.6. klo 19 Laulu- ja makkaranpaistoilta Haapajärvenkylässä Vasikkaniemen kodalla (uimaranta) , sadesäällä metsästysmajalla, Paavola, Mäkelä, oma lauluvihko.

La 1.7. klo 9-15 Taukotupa avoinna markkinoilla, kahvia ja kahvileipää. Samoin lähetyksen myynti – ja arpapöytä mukana markkinoilla klo 9 alkaen.

Su 2.7. klo 10 Messu kirkossa, Paavola, Mäkelä. Klo 13 Laulu- makkaranpaistohetki Kivijärvenkylässä nuorisoseurantalolla. Paavola, Mäkelä.

Ti 4.7. klo 19 Kristittyjen yhteinen ilta Ruurikkalan riihessä, mm. Clarita Agsaganim Tatu Hermunen, kahvitus klo 18.30 alk. Israel- työlle.

Ke 5.7. klo 19 Laulu-ja makkaranpaistoilta Jokikylän kylätalolla, Seppo Ruotsala, Satu Lumiaho.

Pe 7.7. klo 14   Lauluyhtye Virtuoson konsertti kirkossa, säestys Kimmo Ruotsala, ohjelma 20 euroa, osa tuotosta lähetystyölle.

Su 9.7. klo 11   Kesäkirkko uittomies/vonkamies kämpällä, Ruotsala, Lumiaho, kesäasukkaiden kirkkopyhä. Kesäkirkko osana vihkiäistapahtumaa.

Markkinat: Arpavoittoja markkinoille voi tuoda srk-talolle 30.9. klo 9-11.