Kirkolliset ilmoitukset viikoille 23 ja 24

Ke 7.6. klo 19 Kirkkokuoron harjoitukset srk-talolla.

To 8.6. klo 19 Kylvöjen siunaus Haapikylässä, kokoontuminen metsästysmajalla, kahvitus siunauksen jälkeen, Paavola.

Pe 9.6. klo 8.30 lähtö srk-talon pihasta retkelle Seinäjoelle. (ilmoittautuneet) Varaa tasaraha bussiin 10,- tai 20,-.

Su 11.6. klo 10 Messu kirkossa, 50 vuotta sitten ripille päässeiden tapaaminen, Paavola, Mäkelä.

Ti 13.6. klo 19 Kristittyjen yhteinen ilta srk-talolla, vieraita Ruurikkalasta, Paavola, Jaakko Keto, Ingmar Rönn, yhteislaulut Viisikielisestä. kahvitus klo 18.30 alk. Israel- työn hyväksi

Taukotupa: Ma 12.6. klo 18 Palaveri taukotuvan työntekijöille, diakoniatyön johtokuntalle, lähetystyön toimikunnalle ja musiikkityön toimikunnalle. Ajankohtaista asiaa sekä markkinalauantaista. Kesä-heinäkuussa ei ole verenpaineen eikä -sokerin mittauksia.